Beacon Hill



This living and dining space was redesigned for a couple that collects fine contemporary art. As with most of my clientele, showcasing their collection was foremost in their requirements as was a suitably comfortable space for entertaining. With a well-scrutinized budget, several pieces of client's existing furniture were incorporated into the design. Some strategic additions/changes included: new ample (track and recessed) lighting and a unified color palette that does not 'compete' with the artwork yet still incorporates pattern and rich color contrasts with fabrics and accessories.
Beacon-Hill-Image-Fireplace
Beacon-Hill-Image-LR-Sofa
Beacon-Hill-Image-LR-Bench
Beacon-Hill-Image-DR
Beacon-Hill-Image-LR-Resin
Beacon-Hill-Image-LR-Six
Beacon-Hill-Image-LR-Giacc
Browse More Projects